Hola! Hem dic Balbina 🙂

I sóc la creadora de BAL LAB, un laboratori creatiu en el qual treballo amb les meves pròpies mans conjugant les meves 3 grans passions: L'art, el disseny i la fotografia.

Vaig néixer a Mallorca durant els 80's, escoltant U2 i Red Hot Chili Peppers mentre anava a les meves classes de dibuix setmanals amb na Teresa Matas. La influència dels meus pares -el meu pare treballava a la fusteria familiar i la meva mare feia peces de ceràmica i objectes reciclats a casa- em va ajudar a apreciar i valorar el treball manual de ben petita.

Als 17 anys vaig deixar l'illa per aprendre d'art i disseny a Barcelona. Després d'estudiar Belles Arts continuà els meus estudis en Audiovisuals fins que vaig cofundar la meva primera empresa. Aquest cop la vida em va tornar a "sa roqueta".

Durant anys vaig combinar el treball com a dissenyadora i fotògrafa amb el de CEO d'una tenda digital de mobiliari nòrdic. Però, el que necessitava realment era retrobar-me, tornar a l'essència i tornar-me a enfangar (mai millor dit!), aquest cop en un projecte personal i completament nou per descobrir. Va ser així com una mica per casualitat i també gràcies al suport de persones que m'estimo, que vaig topar de nou amb la CERÀMICA. Una tècnica que coneixia bàsicament i que em fascina per moments.

Seduïda per l'arquitectura, l'interiorisme i l'art, realitzo un treball slow i minimalista (que algú irònicament ha definit de "miniBALista"), sempre lligat a un estil de vida de cada cop més sostenible i proper.

0